Afslankingsmassage Sveltessa®
Als je op een natuurlijke manier wilt werken aan een mooi en gezond lichaam

Geen dure en ingrijpende liposuctie of liposculptuur? U wilt graag een slanker en strakker lichaam zonder cellulite? Sveltessa® afslankingsmassage maakt dit mogelijk.

Cellulite: hoe kom ik eraan en hoe kom ik eraf?
Cellulite ontsiert sinds jaar en dag het lichaam van vrouwen. Jong, oud, mollig en slank; 90% van alle vrouwen wordt er vroeg of laat mee geconfronteerd. Afslankingsmassage Sveltessa® is een nieuwe niet-chirurgische beproefde behandeling om cellulite aan te pakken en uw figuur te verbeteren. Omdat ik persoonlijk veel waarde hecht aan professionaliteit, vakkennis en bewezen methodes heb ik gekozen voor de methode van Sveltessa®. Het grootste verschil tussen Sveltessa afslankingsmassage en andere traditionele afslankingsmassages, is dat bij de Sveltessa massage, naast de eigenlijke massagetechnieken, tevens gebruik gemaakt wordt van het Celluvacuma ® systeem. Dit systeem, ontwikkeld door de Wellness Academie, verhoogt de effecten van de massage met 50%, waardoor de behandeling veel dieper kan werken dan traditionele methoden. Daarnaast wordt er een speciale kalmerende en verzorgende olie gebruikt.

Hoe kom ik aan cellulite?
Sinaasappelhuid (wetenschappelijke benaming is cellulite) is één van de meest voorkomende huidproblemen bij vrouwen. Sinaasappelhuid ontstaat doordat vetcellen in het onderhuids bindweefsel toenemen. Een toename van vetcellen resulteert in een vernauwing van de bloedvaten. Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht haast niet meer afgevoerd worden. Het bindweefsel wordt verhard en er ontstaan bobbels en putjes in de huid. De meest voorkomende probleemgebieden zijn: heupen, billen, bovenbenen, armen en buik. De explosieve stijging van de laatste decennia is te wijten aan de slechter wordende leefgewoonten. Ongezonde voeding, de anticonceptie-pil, alcohol, roken, medicijngebruik en gebrek aan beweging zijn hier onder andere debet aan.

Hoe kom ik van cellulite af?
Cellulite gaat bijna nooit vanzelf weg. Een goede doorbloeding is essentieel voor een succesvolle aanpak van cellulite. Sveltessa® afslankingsmassage is een intensieve massage en kan in eerste instantie gevoelig zijn, maar het resultaat na een kuurbehandeling is dan ook buitengewoon. Door de combinatie van o.a. huidrolrechnieken, stevige tapotages, drainage-effecten en het Celluvacuma® systeem worden de vetcellen "geplet". De doorbloeding wordt sterk bevorderd; uw huid wordt zichtbaar mooier, strakker en gladder. Het stugge, verkleefde bindweefsel dat cellulite mede helpt te veroorzaken wordt losgemaakt, uw lichaam wordt gereinigd van gifstoffen en opgehoopt vocht. U valt met de afslankingsmassage niet af in kilo's, maar u verliest gegarandeerd centimeters in omvang. Een positieve bijwerking is dat men zich na een Sveltessa® behandeling verkwikt voelt en een positiever zelfbeeld krijgt. Het effect wordt versterkt als u naast de massage aandacht besteed aan gezonde eet- en leefgewoonten, dagelijks 2 liter water drinkt en voldoende lichaamsbeweging neemt.

Waarop heeft een behandeling effect?
  • Bestrijden van cellulite
  • Strakker maken van verslapte huid
  • Terugwinnen van elasticiteit
  • Stimuleren van de bloedcirculatie
  • Drainage van het lichaamsvocht activeren
  • Verbeteren spijsvertering
  • Verzachten en verminderen van jong littekenweefsel
  • Figuurcorrectie en omvangverlies
  • Meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn
Wat zijn de resultaten van Sveltessa® afslankingsmassage?
Deze nieuwe massagebehandeling is grondig onderzocht en uit testen blijkt dat de behandeling buitengewone resultaten oplevert. Resultaten zijn niet direct na 1 sessie zichtbaar; regelmaat is belangrijk. Na ongeveer 10 sessies is de verandering van het lichaam duidelijk merkbaar. Het beste resultaat wordt verkregen als u in de eerste 2 weken 2-3 behandelingen per week ondergaat en in de 2 weken daarna 2 behandelingen per week. Hoewel de resultaten variëren, is een omvangverlies van eén tot twee kledingmaten zonder gewichtsverlies mogelijk gebleken. Per keer kan maar één van de doelgebieden worden behandeld:

Zone 1: Heupen, billen, bovenbenen, buik
Zone 2: Armen, rug, borst, maag

Een deelbehandeling volgens uw wensen is in overleg ook mogelijk.
 
massage: gezondheidsbevorderend, pijnverlichtend en ontspannend