Massages / Behandelingen  
Het grootste kapitaal van ieder bedrijf is de werknemer, het grootste kapitaal van de mens is gezondheid van lichaam en geest. Het lichaam is een uniek, persoonlijk en kostbaar bezit en daarom zeker de moeite waard om te onderhouden.

Waarom wachten tot u klachten heeft, voordat u aandacht aan uw gezondheid schenkt? Het kan te laat zijn als u op symptomen gaat zitten wachten. Luister naar de signalen van uw lichaam als slechte nachtrust, weinig eetlust, weinig energie.
Werkstress en spanningen veroorzaakt door het dagelijks leven kost energie. Ontspanning zorgt voor nieuwe energie, een verhoogd prestatievermogen, snellere genezing en vitaliteit. Een professioneel uitgevoerde massage helpt hierbij! Tijdens een behandeling kunnen beginnende klachten tijdig worden gesignaleerd en in een beginstadium worden behandeld, waardoor erger wordt voorkomen en u zo snel mogelijk weer klachtenvrij bent.

Naarmate we ouder worden, worden onze spieren en gewrichten minder soepel. Regelmatig (preventief) onderhoud van uw spieren door massage kan dit proces vertragen.
Ook ons gezicht en figuur worden minder strak. ElleMass biedt nu 2 nieuwe wellness behandelingen, gericht op rimpelvermindering en figuurcorrectie.

Massage: pure luxe of preventief onderhoud van uw lichaam en geest? Ervaar het zelf en maak nu een afspraak met uw masseur, Ellen Bosscher.

ElleMass biedt samen met Sportcentrum Oxygym en een health coach van Time to Change preventieve en curatieve (be)handelingen aan bedrijven en particulieren, die resulteren in ziekteverzuimpreventie, gezondheidsbevordering, re´ntegratie, acute en chronische pijnbestrijding, weerstandsverhoging, totale ontspanning en nieuwe energie.

De behandelingen vinden plaats in bedrijven, in mijn praktijk in Veendam (Korte Akkers 23a), mijn praktijk in Groningen (Roerdomp 12) en in overleg bij u thuis.

Door de onderstaande behandelingen op maat volgens uw wensen worden gestelde doelen bereikt:

Preventieve behandelingen
Stoelmassage
- Stoelmassage voor bedrijven
- Stoelmassage voor particulieren

Curatieve behandelingen
Triggerpointmassage
Verzuimpreventie en reïntegratie

Preventieve en curatieve behandelingen
Sportmassage
Ontspanningsmassage
De massagestoel
Sporten en bewegen

Wellness behandelingen
Japanse gezichtsmassage
Afslankingsmassage Sveltessa ®
 
massage: gezondheidsbevorderend, pijnverlichtend en ontspannend