Bedrijfsfilosofie
Marktontwikkeling
Het dagelijkse leven vergt steeds meer van ons en daardoor groeit de behoefte aan "wellness": alles wat te maken heeft met ontspanning en welbevinden resulterend in een gezonde geest in een gezond lichaam. Mensen zoeken steeds nieuwe ervaringen om te ontspannen. Deze markt groeit dan ook met 10% per jaar! De goeroe van de wellness-industrie, Paul Zane Pilzer, voorspelt, dat de preventieve gezondheidsmarkt de grootste groeimarkt van de komende jaren wordt.

De overheid legt steeds meer de verantwoordelijkheid voor het bestrijden van ziekteverzuim bij de werkgever neer. Ziekteverzuim neemt weer toe en is terug op het niveau van voor de invoering van de nieuwe Arbo-wet, zowel bij de particuliere bedrijven als bij de overheid. Langdurig verzuim wordt voor een belangrijk deel veroorzaakt door RSI en stress en kost het Nederlandse bedrijfsleven jaarlijks in termen van loon doorbetaald bij ziekte €4,25 miljard.

Ruim 50% van de beroepsbevolking behoort tot de risicogroep van RSI. Nederland kent de hoogste werkdruk van Europa Meer dan 40% van de beroepsbevolking heeft regelmatig schouder/nek/rugklachten. Het aantal mensen in de WIA in Nederland is het hoogste van Europa; 60% van deze oorzaak is terug te voeren op stress. Oost-Groningen heeft het hoogste percentage arbeidsongeschikten in Nederland.
(Bron: statistiekgegevens CBS/TNO/FNV/ARBO/Nationaal Kompas Volksgezondheid)

Missie
ElleMass bevordert de gezondheid van mens en organisatie. Samen met een health coach van Time to Change en Sportcentrum Oxygym biedt zij een totaalconcept aan professionele (be)handelingen aan bedrijven en particulieren gericht op preventieve gezondheidszorg, totale ontspanning, weerstandsverhoging en curatieve zorg door het behandelen en verlichten van chronische en acute pijnklachten.
De stress valt van u af en maakt plaats voor pure ontspanning en zuivere energie.

Waarden
 • Als klant komt u altijd op de eerste plaats. ElleMass blijft vriendelijk en respecteert uw mening.
 • U bent uniek. ElleMass past zich aan aan de wensen van elke individuele klant zonder het aspect rendement uit het oog te verliezen.
 • U voelt u thuis bij ElleMass. Daartoe stel ik alles in het werk: een ongedwongen sfeer, rust, gastvrijheid, privacy en spontaniteit.
 • ElleMass wil voor u de meest unieke en innovatieve gezondheidsadviseur zijn met oog voor details, kwaliteit en een gezond resultaat.
Visie
ElleMass is dé topremedie tegen stress en pijnklachten door professioneel gegeven massages en gezondheidsadvies in het kader van gezondheidsbevordering, verzuimpreventie en reďntegratie op maat. Een ElleMass(age)-behandeling is een "broodnodig medicijn". Regelmatige ontspanning door massage werkt namelijk preventief voor uw gezondheid en welzijn en is beslist geen overbodige luxe. Massage is complementair aan gezonde voeding, een juiste houding, een ergonomisch ingerichte werkplek en sporten en bewegen. Ellen Bosscher wil zinvol werk verrichten en neemt de verantwoordelijkheid voor haar doelen en daarmee voor bevordering van uw welzijn alsmede haar eigen geluk en succes.

Doelstelling
Ellen Bosscher wil IEDEREEN de kans geven te profiteren van een ElleMass(age)-behandeling. U doet dit op een unieke manier: U bepaalt hoe, wanneer, waar en hoelang u een behandeling wilt ondergaan. Aan de hand van uw klachten en/of wensen, stelt zij samen met u een persoonlijk behandelplan op om uw welzijn te bevorderen. De juiste coaching en kennis maken ElleMass voor iedereen toegankelijk.

Succesfactoren
Het succes van Ellemass is gebaseerd op de combinatie van een aantal stevige pijlers:
 • gedreven door gezond resultaat en verantwoordelijkheidsgevoel
 • individuele, persoonlijke aandacht en een behandeling op maat volgens uw wensen
 • de juiste coaching en expertise
 • gedegen kennis van anatomie, fysiologie, houding- bewegingsapparaat
 • behaalde gunstige effecten van de behandelingen
 • juiste mix en gepast aanbod van professioneel gegeven behandelingen
 • hoge kwaliteit van dienstverlening
 • goede bereikbaarheid
 • goede verhouding tussen prijs en kwaliteit
 • continu verbeteren
Prestatie-indicatoren
 • ElleMass is pas tevreden als u 100% tevreden bent
 • Uw feedback is mijn kans om te leren en continu te verbeteren
 
massage: gezondheidsbevorderend, pijnverlichtend en ontspannend