Introductie
 
ElleMass staat voor "zij masseert". "Zij" is Ellen Bosscher, geboren en getogen in Veendam en momenteel woonachtig aan de Korte Akkers 23A. Ruim 10 jaar geleden werd ik persoonlijk geconfronteerd met schouder- en rugklachten. Door de behandelingen, die ik heb ondergaan en het behaalde effect ben ik mij gaan interesseren in het behulpzaam zijn van anderen bij het voorkomen en behandelen van blessures en pijnklachten. Ik ben opleidingen in massage gaan volgen en heb de afgelopen jaren in mijn vrije tijd met veel plezier kennissen, familie, vrienden en leden van de sportvereniging behandeld. Massages zijn in mijn ogen perfect om te geven en geweldig om te krijgen; de behandelresultaten gaven mij persoonlijk zoveel voldoening, dat ik een eigen praktijk wilde oprichten. Voor een professionele voorbereiding - mede ingegeven door mijn persoonlijke drive, werkervaring en mijn opleidingen "NIMA A", "NIMA B" en "Total Quality Management (ARBO, Kwaliteit en Milieu)" - ben ik gestart met het verrichten van marktonderzoek en het opstellen van een ondernemersplan; zo is ElleMass geboren.

Massages
Touchpro massage Ik ben licentiehouder van TouchPro® Europe stoelmassage. TouchPro® Europe stoelmassage is de meest toegepaste en onderzochte vorm van stoelmassage. De stoelmasseurs aangesloten bij TouchPro® Europe voldoen allen aan de kwaliteitseisen die TouchPro® Europe aan haar licentiehouders oplegt. Jaarlijks wordt hun kwaliteit getest. Zo is een ieder die de stoelmassage wenst te ontvangen, verzekerd van een goede, professioneel uitgevoerde massage. Sinds 1 juni 2011 zijn de bedrijfsactiviteiten van E-Touch  geïntegreerd in ElleMass. ElleMass is aangesloten bij de beroepsvereniging KaTa. Informatie over ziektekostenverzekeraars die stoelmassage vergoeden, vindt u bij de beschrijving over stoelmassage particulieren.

Genootschap voor sportmassage Ik ben licentiehouder van de het Nederlandse Genootschap voor Sportmassage (NGS). Het NGS is opgericht in 1954 en is verantwoordelijk voor het examen sportmassage in Nederland en als zodanig als enige organisatie erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Om kwaliteit te waarborgen, houdt het NGS de vakkennis van de licentiebezitters continu onder controle.

Pijn-, vermoeidheids- of stressklachten zat? Klachten en blessures voorkomen? (Sport)prestaties verbeteren?
Dan biedt ElleMass u de oplossing. ElleMass biedt massages / behandelingen aan bedrijven en particulieren, die resulteren in (ziekteverzuim)preventie, gezondheidsbevordering, re´ntegratie, acute en chronische pijnbestrijding, weerstandsverhoging, ontspanning en nieuwe energie.
De behandelingen vinden plaats in bedrijven, in mijn praktijk aan huis, in de praktijk van Time to Change, in Sportcentrum Oxygym en in overleg bij u thuis. Op deze site vindt u alle informatie over de massages/behandelingen en prijzen. Tevens is het mogelijk een cadeaubon aan te vragen.
  massage: gezondheidsbevorderend, pijnverlichtend en ontspannend