Stoelmassage particulieren
 
"Het grootste kapitaal van de mens is gezondheid van lichaam en geest."

Uw lichaam is een uniek, persoonlijk en kostbaar bezit. Een bezit, waar u op een verantwoorde manier mee om zou moeten gaan. Stoelmassage draagt op een laagdrempelige manier bij aan het onderhouden en fit houden van uw lichaam. Waarom wachten tot u klachten heeft, voordat u aandacht aan uw gezondheid schenkt? Voorkomen is beter dan genezen, of niet soms?!

Heeft u al klachten? Tijdelijk een wat minder energiek gevoel, voelt u zich gestresst, heeft u vaak last van hoofdpijn, een stijve nek, stijve schouders of een pijnlijke rug? Bevorder nu uw gezondheid en welzijn door het inschakelen van een professionele TouchPro® stoelmasseur. (Eventueel in combinatie met een triggerpoint behandeling.)

De 10-zittenkaart stoelmassage is speciaal ontwikkeld voor particulieren; deze geeft korting op de prijs van een enkele stoelmassage. Stoelmassage werkt vooral preventief en is bij uitstek geschikt om regelmatig te ondergaan, waardoor het de gehele weerstand verhoogt.

Stoelmassage kan overal waar mensen zich op de een of andere manier willen ontspannen en energie willen opdoen, worden toegepast. Massage bij u thuis is in overleg mogelijk, waarbij naast het geldende tarief een kilometervergoeding Ó € 0,19 per kilometer wordt doorberekend.

Na de massage van 15-20 minuten voelt u onmiddellijk de vitaliserende werking!

Stoelmassage is geen overbodige luxe, maar pure stresspreventie en ontspanning! Fysieke klachten worden voorkomen en/of verlicht. Kortom: een aanrader om uw lichaam gezond te houden!

ElleMass is aangesloten bij de beroepsvereniging KaTa. Steeds meer zorgverzekeraars zien het belang in van stresspreventie en de shiatsu stoelmassages worden dan ook door de volgende zorgverzekeraars (deels) vergoed:
  • Achmea Zorg (Zilveren Kruis, Groene Land en PWZ)
  • Interpolis
  • De Amersfoortse
  • FBTO
  • Aevitae
  • VVAA Top Zorgverzekering
  • Fortis ASR
Overleg over de voorwaarden met uw ziektekostenverzekeraar!
massage: gezondheidsbevorderend, pijnverlichtend en ontspannend